אני רוצה להציע לכם דרך קלה ופשוטה לעדן את המשקה שלכם. לא משנה מהו הרעל (המשקה) שלכם לרוב המשקאות ניתן להוסיף סאוור וכך לעדן אותו. זה הולך עם כל המשקאות שהם לא על בסיס שמנת כמו: ויסקי סאוור, וודקה סאוור, אמרטו סאוור, בקרדי (או כל רום אחר) סאוור והרשימה עוד ארוכה.
מה זה הסאוור שאני מדבר עליו? סאטטר הינו מיץ ליים ובכל חנות משקאות (גם בחלק מהסופרים) ניתן למצוא ליים ג'וס בקבוק ירוק שעולה כמה עשרות שקלים בודדים – מומולץ לשמור בקירור. תמזגו מנה מרעל שלכם תוסיפו כמות נדיבה (לפי הטעם) של סאאור (ניתן להוסיף גם קרח) לערבב, ניתן להגיש עם פלח לימן (או רצועת לימון) לקישוט. ההצלחה מובטחת – לחיים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה