המתכון הבא הינו ידוע כבר לרבים קל ומהיר להכנה אם זאת התוצאות יזכו למחמאות. חמש דקות הכנה ושעה המתנה (ההמתנה משתלמת).
לוקחים עוף בחלקיו השונים (ירכיים, חזה, פולקה וכו') מפזרים על תבנית עם נייר אלומיניום ששימנו מראש בשמן (אני אישית מעדיף שמן זית).
מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה (אפשר גם פרוסות בטטה ובצל).
על כל זה מפזרים אבקת מרק עוף (או בצל) בערך שני כפות לכל חלק של עוף.
כעת פותחים קופסת שימורים של אננס או משמש או שזיפים (או קוקטיל פירות או מה שיש בנמצא) ומפזרים על התכולה שבתבנית.
מחסים בנייר אלומיניום מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות.
אחרי חצי שעה מוציאים את נייר האלומיניום הופכים את חלקי העוף ומשאירים בתנור לעוד חצי שעה.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה