המתכון הבא פשוט וקל להכנה אבל קשה לי לומר שהוא זול.
הרעיון במתכון הזה הוא השרייה של כבדי העוף בוויסקי מעושן לפחות שעה אחת (אם אפשר יותר, זה מומלץ). כמובן שאת הכבדים המושרים מומלץ להכניס למקרר בזמן ההשריה בחום של ארצנו. כאשר הכנתי את המתכון השתמשתי בוויסקי סקוטי בשם Laphroaig, מבטאים לפרויי, הבעיה שהוא לא זול לכן אתם מוזמנים להשתמש בכל וויסקי אחר שנראה לכם (מעושן עדיף). אישית אני אוהב את הטעם המעושן, המריר מתוק של הוויסקי בבישול ואפשר להשתמש ברעיון ההשריה עבור מוצרים נוספים כולל עוף, פטריות ומה לא.
לאחר ההשרייה יש לתגן את כבדי העוף בצורה הרגילה לפי הטעם האישי – אני אוהב זאת עם שום, בצל, מלח וטבסקו או צילי.
בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה