עדכוני Twitter

    follow me on Twitter

    יום רביעי, יולי 27, 2005

    חזה עוף עם פלפלים וטחינה


    כמו תמיד במתכונים שלי אין כמויות של חומרים - זה לא ספר בישול זה הקונספט :)

    מטגנים במחבת (כמובן בשמן, אני מעדיף שמן זית) רצועות של בצל ולאחר מכן מוסיפים גם כן רצועות של פלפלים (ניתן גם בצבעים שונים).
    מוציאים את הפלפלים והבצל מהמחבת ומטגנים (בלי לשטוף) חזה עוף חצי דקה מכל צד (רק לצורך סגירה של העוף).
    מכינים טחינה בצורה הרגילה ומוסיפים חלמון של ביצה (כמובן לערבב).
    מסדרים על תבנית משומנת את חזה העוף מעל כל חזה עוף מפזרים את הפלפלים (והבצל) ומעל לכול מפזרים את הטחינה.
    להכניס לתנור שחומם ל 180 מעולת לחצי שעה.
    .
    בתאבון

    אין תגובות: