עדכוני Twitter

    follow me on Twitter

    יום שבת, יולי 09, 2005

    גלידת בננה


    את המתכון זה פגשתי בתוכנית טלוויזיה ואני חייב לציין שמוזר שלא פגשתי אותו קודם – היות ואין יותר בריא ופשוט ממנו.

    מקלפים בננות וחותכים לפרוסות קטנות ומכניסים לשקית ניילון - ניתן להוסיף או לעשות זאת גם כן עם תותים או פרי אחר.
    את השקית משאירים במקפיא כדי שהבננות יקפאו.
    כעת מכניסים את הבננות לבלנדר חזק ומפעילים - אין צורך להוסיף כלום אבל ניתן להוסיף מים או חלב כדי לקבל מרקם יותר נוזלי.

    בתאבון.

    אין תגובות: