היום ניתן להשיג אצל כל ירקן סברס כמעט ללא קוצים, עדיין יש כמה אז בזהירות ,חוצים אחד לחצי ובעזרת כפית מוצאים את החלק הטעים לתוך כוס. בעזת כף עץ מפרקים את הסברס, מוסיפים מנה ודקה (לא חייבים), מנה סודה (גם לא חייבים) ומיץ "אגס סברס תפוח" של ספרינג. כעת לבחוש היטב עם כמה קוביות קרח ויש לכם משקה אקזוטי.
עדכוני Twitter
יום שלישי, פברואר 01, 2005
משקה סברס בבית
היום ניתן להשיג אצל כל ירקן סברס כמעט ללא קוצים, עדיין יש כמה אז בזהירות ,חוצים אחד לחצי ובעזרת כפית מוצאים את החלק הטעים לתוך כוס. בעזת כף עץ מפרקים את הסברס, מוסיפים מנה ודקה (לא חייבים), מנה סודה (גם לא חייבים) ומיץ "אגס סברס תפוח" של ספרינג. כעת לבחוש היטב עם כמה קוביות קרח ויש לכם משקה אקזוטי.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה