בסלט עוף זה יש שילוב החריפות הצ'ילי המתוק עם הרעננות של המלפפונים וכמובן שהכוסברה מוסיפה עוד גיוון לסלט.
.
חומרים:
פרוסת חזה עוף אחת.
כף שמן זית.
שן שום.
כף רוטב צ'ילי מתוק.
2 מלפפוונים.
כף גרגירי שומשום.
כמה עלי כוסברה.
.
הכנה:
חותכים חזה עוף לחתיחות קטנות, קטנות יותר מאשר לטיגון סיני.
מטגנים את חתיחות העוף בשמן ובשום על אש גדולה.
כאשר העוף מטוגן מוסיפים את רוטב הצילי המתוק ומשאירים על האש עד שהרטוב נהפך להיות מימי.
חותכים את המלפפונים הלא מקולפים לפרוסות אלכסוניות וחותכים כל פרוסה לרצועות דקות.
מניחים את המלפפונים החתוכים בכלי הגשה.
מוסיפים את רצועות העוף עם הרוטב.
חותכים את עלי הכוסברה ומפרזרים מעל הכול, יחד עם גרגרי הסומסום.
לערבב רק ממש לפני האכילה.
.
ניתן להחליף את חזה העוף, או להוסיף, פטריות למתכון.
.
בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה