עדכוני Twitter

    follow me on Twitter

    יום שבת, ספטמבר 03, 2005

    תפוחי אדמה בחרדל גרגירים.


    למרות שנראה שהחרדל יהיה דומיננטי בטעם במתכון הזה הוא כלל לא.

    מכניסים תפוחי אדמה שלמים (לא חייבים לקלף אותם) לתנור חם 200 מעלות ל 20 דקות.

    מכינים רוטב שמורכב מ:
    4 כפות שמן זית.
    2 כפות (נדיבות) של חרדל דיזון גרגירים.
    2 שיני שום כתוש.
    כפית פלפל שחור גרוס (אפשר גם פלפל אנגלי)

    מוצאים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
    מסדרים על תבנית משומנת ומורחים בנדיבות את הרוטב.

    מכניסים שוב לתנור החם (כאמור 200 מעלות) לחצי שעה:

    מוצאים את תפוחי האדמה ומורחים בשמן זית ושום כתוש

    מכניסים שוב לתנור כעת על מצב גריל בחום של 200 מעלות לעוד 15 דקות עד שהחרדל יתחיל להשכים.

    לשיפור ניתן להוסיף לרוטב גם עלי נענע קצוצים דק או בזיליקום כמו כן ניתן להוסיף לתבנית כמה שיניי שום ובצלים.

    בתאבון

    אין תגובות: