עדכוני Twitter

    follow me on Twitter

    יום רביעי, מרץ 09, 2005

    הפוך על הפוך בצהרים


    יש הבדל גדול בין מקומות שבנויים על ארוחת צהריים לעובדים למקומות שבנויים לארוחות ערב. כמובן שבערב אנחנו מצפים ממקום שיספק לנו רמה גבוהה יותר של שרות. אבל מצד שני מקומות שנמצאים באזורי תעשיה לא יכולים לא להרשות לעצמם לא להרוויח את הכסף מארוחות הצהריים באזור – זה כסף טוב. כך מסעדות שבנויות יותר לארוחת ערב פותחות את השערים גם בצהריים. אם תשאלו אותי אני מעדיף ללכת לאכול במקומות שמתוכננים מראש לארוחות צהריים ולא רק בגלל זמן השרות הקצר יותר. מקומות שלא נבנו לשעות הצהריים פשוט לא יודעים איך לאכול את הלחץ משעה 12:00 עד 14:00. במשך הזמן זה יש שלוש עד ארבעה נגלות של סועדים, כך שבמקומות שעל הנייר צרכים להיות עם שרות טוב יותר מקבלים שרות הרבה פחות טוב. הפוך על הפוך – כך שבגלל הלחץ הקפה ההפוך (שמגיעה כחלק מהארוחה) עוד יכול להיות הפוך על הסועד.

    אין תגובות: